Over Alex

Over Alex

Mijn naam is Alex Maas, sinds een aantal jaar geniet ik bekendheid door mijn deelnames aan de TV programma’s Temptation Island en Boxing Influencers. Ervaringen die ik nooit had willen missen, ervaringen die mij de mogelijkheid geven mijn droom te verwezenlijken:

Van mijn passie mijn beroep maken!

Mensen motiveren en begeleiden om middels sport het maximale uit henzelf te halen. Dat is wat ik leuk vind én waar ik goed in ben.
Voor mij is sport een middel om je doelen te bereiken en jezelf lichamelijk, geestelijk en emotioneel te ontwikkelen tot een stabiel, zelfverzekerd en gelukkig mens. Dat wil jij toch ook?

Vanaf kinds af aan ben ik bezeten geweest van sport, lichamelijk en geestelijk afzien, presteren en het maximale uit mijzelf halen. Mijn diensttijd bij de luchtmobiele brigade heeft mijn doorzettingsvermogen vergroot en heeft mij geleerd dat je nooit moet opgeven!

Dit is precies wat ik jou meegeef in mijn boek Het stoere mannen dieet – hier vind je terug hoe ik denk over sport en hoe ik het beleef. Laat het een positieve motivatie zijn voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen.
In het boek vind je niet alleen bijzondere lessen, maar ook speciaal ontwikkelde voedingssupplementen van het merk Alex Mass. Voedingssupplementen die perfect aansluiten bij een sportief en gezond leven. Wanneer je het boek aanschaft, vind je daarin een kortingscode voor mijn producten. Onder het kopje “webshop” op de site, vind je de Alex Mass producten, onder andere whey eiwit, pre workout, BCAA, Caseïne en meer. Wees er snel bij!

Interessante aanbiedingen en nieuwtjes ontvangen?